Αρχική > Βάση Συχνών Ερωτήσεων > Tips & Χρήσιμες πληροφορίες > Το site μου εμφανίζει μια σελίδα όπου αναφέρεται ως "Suspended"


Το site μου εμφανίζει μια σελίδα όπου αναφέρεται ως "Suspended"
Υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες το site σας δεν είναι προσβάσιμο και αντί αυτού βγαίνει κάποια σελίδα ενημερώνοντας τους επισκέπτες ότι δεν είναι διαθέσιμο.

Μερικές απ'αυτές είναι:

1. Να έχετε ξεπεράσει τα όρια μεταφοράς δεδομένων [ Bandwidth ]
Eάν για κάποιο λόγο ξεπεράσατε το μηνιαίο όριο μεταφοράς δεδομένων ο λογαριασμός σας θα μπλοκαριστεί και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω ενέργειες. Συνήθως εάν αυτό συμβεί προς το τέλος του μήνα και γίνεται για πρώτη ή δεύτερη φορά δεν υπάρχει ανάγκη αγοράς έξτρα data traffic [bandwidth] και το site θα επανέλθει σε λειτουργεία από εμάς μέσα σε λίγες ώρες.

2. Παραβίαση TOS [Terms of use] ή AUP [Acceptable Use Policy]
Κατά την παραγγελία σας "υπογράφετε" μία σύμβαση με εμάς [TOS] που προφυλάσσει την Cityhost από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να βλάψουν την ίδια, τον εξοπλισμό της κ.τ.λ. . Επίσης υπάρχει ένα γενικό Policy που ισχύει για όλους τους πελάτες και περιλαμβάνει τις ενέργειες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στους διακομιστές μας. Εάν κάνατε κάποια παραβίαση θα ενημερωθείτε ανάλογα απ'τους τεχνικούς μας.

3. Περίπτωση επίθεσης
Υπάρχουν περιπτώσεις που "κατεβαίνουν" προσωρινά κάποιοι λογαριασμοί λόγω επιθέσεων από τρίτους που μπορεί να προκαλέσουν αστάθεια στους διακομιστές μας. Σε μία τέτοια περίπτωση μέχρι την εξακρίβωση και την διαχείρηση της επίθεσης το site θα παραμείνει offline και θα ενημερωθείτε ανάλογα.

4. Καθυστερημένες oφειλές
Εφόσον έχετε ειδοποιηθεί από εμάς για κάποια oφειλή που πρέπει να εξοφληθεί και δεν την τακτοποιήσατε υπάρχει περίπτωση διακοπής της λειτουργείας του λογαριασμού μέχρι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να τακτοποιηθεί η oφειλή.

 Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Προσθήκη στα Αγαπημένα Προσθήκη στα Αγαπημένα    Εκτύπωση αυτού του άρθρου Εκτύπωση αυτού του άρθρου

Επίσης διαβάστε
Τι είναι το FTP; (Προβολές: 2671)

Powered by WHMCompleteSolution