Αρχική > Βάση Συχνών Ερωτήσεων > Hosting / Cpanel > Πως προστατεύω με password έναν φάκελο;


Πως προστατεύω με password έναν φάκελο;
Πατώντας στο κουμπί "Password Protect Directories" θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα με λίστα φακέλων. Είναι οι φάκελοι του λογαριασμού σας.

Για να περιηγηθείτε σε υποφακέλους θα πρέπει να πατάτε στο ΟΝΟΜΑ του κάθε φακέλου ώστε να δείτε τους υποφακέλους του.
Εφόσον καταλήξετε στον φάκελο που θέλετε να προστατεύσετε, θα πατήσετε στο εικονίδιο που υπάρχει αριστερά απ'το όνομα του.

Αρχικές ρυθμίσεις
Έπειτα θα μεταφερθείτε σε μια καινούργια σελίδα όπου θα κάνετε τις ρυθμίσεις για τον φάκελο. Αρχικά θα πρέπει να κάνετε click στο checkbox πάνω πάνω. Αυτό θα ενεργοποιήσει την προστασία φακέλων στον συγκεκριμένο φάκελο. Στην συνέχεια στο πεδίο από κάτω θα γράψετε κάποιον "τίτλο" για το όνομα του φακέλου. Η συγκεκριμένη ρύμθιση δεν έχει σημασία καθώς απλά θα εμφανίζεται στον τίτλο του popup για να εισέλθει κάποιος στον προστατευμένο φάκελο.
Τώρα θα πατήσετε το κουμπί "Save". Το Cpanel τώρα θα σας ανακατευθύνει λέγωντας ότι πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η αλλαγή, θα πατήσετε το link κάτω κάτω, "back" για να γυρίσετε στην σελίδα ρυθμίσεων του φακέλου.

Προσθήκη χρηστών
Επόμενο βήμα είναι η προσθήκη χρηστών που θα έχουν πρόσβαση στον συγκεκριμένο φάκελο. Πάμε κάτω κάτω στην φόρμα που περιλαμβάνει τα πεδία "Username" και "Password" και γράφετε ένα επιθύμητο username και password, προσθέτοντας τον χρήση πατόντας στο κουμπί "Add/modify authorized user".
Μπορείτε να προσθέσετε όσους εγκεκριμένους χρήστες θέλετε με τον ίδιο τρόπο. Μετά την ολοκλήρωση της προσθήκης κάποιου χρήστη θα τον δείτε να εμφανίζεται στην λίστα πάνω απ'την φόρμα προσθήκης/επεξεργασίας. Πατώντας πάνω του μπορείτε να τον διαγράψετε πατώντας "Delete user". Επίσης σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το password κάποιου χρήστη θα γράψετε το username του στην φόρμα προσθήκης/επεξεργασίας και από κάτω το καινούργιο του password, όμως αντί για το κουμπί "Add/modify user", θα πατήσετε το κουμπί "Change Password".

 Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Προσθήκη στα Αγαπημένα Προσθήκη στα Αγαπημένα    Εκτύπωση αυτού του άρθρου Εκτύπωση αυτού του άρθρου

Επίσης διαβάστε
Domain Parking (Προβολές: 2351)
Τι είναι το Raw Log Manager; (Προβολές: 2145)
Addon Domains (Προβολές: 3381)

Powered by WHMCompleteSolution